lumileopardi timo ahopelto rajattu

Koulutusyhteistyö

Ähtäri Zoo tarjoaa mielenkiintoisen oppimisympäristön varhaiskasvatuksesta ja perusopetuksesta lähtien toiselle ja korkea-asteelle yhteistyössä jo alueella toimivien oppilaitosten kanssa. Näitä ovat Ähtärin kaupungin varhaiskasvatus, perusopetus ja lukio. Koulutuskeskus Sedu Ähtärin yksikkö (Koulutien ja Tuomarniemen opetuspisteet) sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu.

Oppilaitokset ovat luoneet korkeatasoisen ja tulevaisuuteen tähtäävän monialaisen koulutus- ja toimintaverkoston niin alueellisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

Tarjoamme niin oppilaitoksille, opiskelijoille kuin yrityksille kontakteja, koulutusta, työssäoppimis- ja työharjoittelumahdollisuuksia ja opinnäyte- sekä projektityöaiheita. Lisäksi toteutamme pienimuotoisia tutkimus- ja kehittämishankkeita, verkostoitumistilaisuuksia ja avaamme mahdollisuuksia mielenkiintoiseen yhteistyöhön.

Olemme kiinnostuneita erilaisista liiketoiminnan yhteistyömahdollisuuksista, jotka ulottuvat yritysvierailuista pitkäjänteisiin yhteistyöprojekteihin ja monialaisiin koulutus- ja opiskelijaprojekteihin.

Voitte kertoa meille minkälaisesta yhteistyöstä yrityksenne on kiinnostunut, jolloin rakennamme yhdessä sopivan yhteistyömallin. Täyttäkää lomake ja otamme teihin yhteyttä.

Olen kiinnostunut yritysyhteistyöstä Ähtäri Zoon ja oppilaitosten kanssa

VALITSE ALUE, JOKA PARHAITEN KUVAA YHTEISTYÖN LUONNETTA

YRITYKSEN/OPPILAITOKSEN TIEDOT

YHTEYSHENKILÖN TIEDOT

YHTEISTYÖEHDOTUS

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com