lumileopardi timo ahopelto rajattu

Koulutusyhteistyö

Ähtäri Zoo tarjoaa mielenkiintoisen oppimisympäristön varhaiskasvatuksesta ja perusopetuksesta lähtien toiselle ja korkea-asteelle yhteistyössä jo alueella toimivien oppilaitosten kanssa. Näitä ovat Ähtärin kaupungin varhaiskasvatus, perusopetus ja lukio. Koulutuskeskus Sedu Ähtärin yksikkö (Koulutien ja Tuomarniemen opetuspisteet) sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu.

Oppilaitokset ovat luoneet korkeatasoisen ja tulevaisuuteen tähtäävän monialaisen koulutus- ja toimintaverkoston niin alueellisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

Tarjoamme niin oppilaitoksille, opiskelijoille kuin yrityksille kontakteja, koulutusta, työssäoppimis- ja työharjoittelumahdollisuuksia ja opinnäyte- sekä projektityöaiheita. Lisäksi toteutamme pienimuotoisia tutkimus- ja kehittämishankkeita, verkostoitumistilaisuuksia ja avaamme mahdollisuuksia mielenkiintoiseen yhteistyöhön.

Olemme kiinnostuneita erilaisista liiketoiminnan yhteistyömahdollisuuksista, jotka ulottuvat yritysvierailuista pitkäjänteisiin yhteistyöprojekteihin ja monialaisiin koulutus- ja opiskelijaprojekteihin.

Voitte kertoa meille minkälaisesta yhteistyöstä yrityksenne on kiinnostunut, jolloin rakennamme yhdessä sopivan yhteistyömallin.

Oletko kiinnostunut koulutusyhteistyöstä Ähtäri Zoon kanssa? Lähetä sähköpostia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.