Matkanjärjestäjille

Ähtäri Zoo on yksi Suomen valtakunnallinen perhematkailun kärkikohde.
Tarjoamme ainutlaatuisen lomapaikan ympäri vuoden niin perheille, koululaisille, ryhmille kuin yrityksillekin.

Olemme viime vuosien aikana panostaneet voimakkaasti matkailupalveluihin ja niiden kehittämiseen. Olemme koonneet matkailu- ja ohjelmapalveluiden toimijat ja yritykset yhteiseen verkostoon niin ähtäriläisten kuin maakunnan kärkikohteiden kanssa.

Meiltä saatte perhelomapaketit, kokouspaketit ja erilaiset aktiivilomapaketit vaivattomasti. Autamme suunnittelussa yli 40 vuoden kokemuksella ja hoidamme kaiken tarvittavan samasta osoitteesta. Palvelemme henkilökohtaisesti ja teemme majoitus-, ruokailu- ja Ähtäri Zoo ohjelmavaraukset puolestanne.
Ähtäri Zoo matkailualueella on yhteensä n. 800 vuodepaikkaa, joista löytyy monentyyppistä majoitusta hotellista mökkimajoitukseen ja erilaisia ohjelmapalveluita. Tämä tarjonta on esillä keskusvaraamossa ja verkkokaupassamme.

Palvelut

Ähtäri Zoo

Eläinpuistossa on yli 60 eläinlajia (yli 300 eläintä), joista suurin osa on talviseen ilmastoon sopeutuneita lajeja. Karhujen lisäksi puistossa on esimerkiksi ahmoja, susia ja ilveksiä sekä erittäin uhanalaisia lumileopardeja ja pikkupandoja, takineita, jotka kuuluvat maailmanlaajuisiin uhanalaisten eläinten suojeluohjelmiin. Ähtäri Zoossa on mahdollisuus tutustua eläimiin lähemmin monenlaisten ohjattujen ohjelmapalveluiden ja opastuskierrosten kautta.

Ähtäri Zoo Kotieläintila

Ähtäri Zoo Kotieläintila on aito maatilaympäristö navettoineen, talleineen ja piharakennuksineen. Tilalla asustaa suomalaisia alkuperäislajeja, mm.lampaita, vuohia, kyyttö ja vasikka, lapinlehmä, villapossut ja kanoja ja kukko. Lisäksi ratsastamaan pääsee suomenhevosen ja pienen shetlanninponin selkään. Kotieläintilalla voi osallistua mukaan eläinten ruokintaan ja vanhanajan maatilan töihin ja ohjelmaan.

Hotelli Mesikämmen

Majoitus

Viihtyisät ja tilavat huoneemme tarjoavat erinomaiset puitteet niin kokous- kuin perhematkalaisille. Hotellissamme on 101 huonetta, joista kaksi huoneistoa, kolme panoraamahuonetta sekä inva-/allergiahuoneita. Alueella sijaitsee neljän tähden Ähtäri Zoo Camping leirintäalue caravan- ja matkailuautoalueineen, joka on avoinna kesäkauden.

Ravintola

Hotelli Mesikämmenen pääravintola n. 140 asiakapaikkaa. Tilausravintolasali n. 100 asiakaspaikkaa ja nämä ravintolasalit voidaan yhdistetää aina 300 henkilön tilaisuuksiin asti. Lisäksi kesällä on käytössä 50 asiakaspaikkainen terassi upealla järvinäköalalla.


Kokous- ja juhlatilat

Hotellin kokous- ja juhlatilat ovat muokattavissa 20-300 henkilön tilaisuuksiin. Kabinetit ovat 10-150 henkilön tilaisuuksiin.

Muut kokoustilat

Ähtäri-halli on auditorio, konsertti-, teatteri- ja messuhalli (nouseva katsomo, istumapaikat n. 600 henkilölle) ja sen lämpiössä, terassilla ja kahvilassa on yhteensä anniskelupaikat 220 henkilölle. Sijainti on Ähtäri Zoon sisäänkäynnin ja kahvilan yhteydessä, n. 200 m Hotelli Mesikämmenestä. Hotelli Mesikämmenestä saatte catering- ja kokouspalvelut Ähtäri-halliin. Lavatekniikkapalvelut saatavilla tapahtumiin ja seminaareihin.


Juhlat


Meillä järjestät unohtumattomat juhlat, olipa kyse ristiäisistä, rippijuhlista, ylioppilasjuhlista, kihlajaisista, häistä tai sukukokouksista. Yhdessä ammatitaitoisen henkilökuntamme kanssa voit rakentaa juhlasi sellaiseksi kuin haluat.

Kylpylä


Hotelli Mesikämmenen yhteydessä on viihtyisä pienoiskylpylä, jossa voi rentoutua niin kokouspäivän kuin lomapäivän päätteeksi. Kylpylässä on kuntouinti- ja vesihieronta-allas ja turvallinen lastenallas. 

Oletko kiinnostunut matkailuyhteistyöstä Ähtäri Zoon kanssa? Lähetä sähköpostia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.