ahtarizoo panda

Ähtäri Zoo Panda Visit

Ähtäri Zoo Panda Visit, hankenro 35781
Hallinnoija: Ähtäri Zoo (Ähtärin Eläinpuisto Oy)
Hankekumppani: Haaga-Helia Ammattikorkeakoulu
Hankeaika: 1.5.2017 - 30.4.2019
Hankkeen toteutusalue: Ähtäri / Etelä-Pohjanmaa

Hanke-esittely (29.11.2017 tilaisuuden avaus, pdf-diaesitys)

Hankkeen tavoite ja edunsaajat

Ähtäri Zoo Panda Visit on yleishyödyllinen kumppanuushanke, jonka tavoitteena on selvittää ja synnyttää Etelä-Pohjanmaan matkailuverkoston yhteistyön edellytysten parantamiseen tähtäävä toiminnallinen kokonaisuus. Hanke on kaikille toimijoille avoin. Kokonaisuudessa yhdistyy liiketoimintapohjaisesti Etelä-Pohjanmaan toimijat, jotka ovat kiinnostuneita palvelumuotoilun avulla luomaan ja kehittämään matkailutoimintaa sekä selvittämään kansainvälisille ja Kiinan markkinoille kohdistuvia vientivalmiuksia.

Hankkeen toimenpiteet ja toteutustapa

Matkailuun liittyvä liiketoiminta on suurimmaksi osaksi palveluliiketoimintaa ja hyvä palvelu tulee olemaan yhä vahvempi kilpailuetu. Palveluliiketoiminta on jatkuvaa ja kokonaisvaltaista kehittämistä, ja tämän hankkeen avulla palvelumuotoiluprosessi ammattilaisten vetämänä antaa kaikille valmiudet toimintamalliin, jolla pystyy ottamaan haltuunsa asiakkaille tuottaman elämyksen ja liiketoiminnalle tulevat tuotot ja hyödyt. Hankkeen aikana luodaan ja toteutetaan jatkuva asiakaskokemus -tuotekehitysprosessi, jossa osallistujat - niin matkailuyrittäjät kuin asiakkaat - ovat mukana aktiivisina toimijoina yhteisöllisessä kehittämistyössä. Hanke antaa konkreettisen mallin sekä työkaluja tuotteiden ja liiketoiminnan uudistamiseen paremmin kannattavaksi.

Palvelumuotoiluprosessin esittely (pdf-diasarja)

Hankkeen ensimmäinen palvelumuotoilu-työpajakokonaisuus starttaa tammikuussa 2018. Työskentely tapahtuu projektiryhmissä, joita sparraavat Haaga-Helia ammattikorkeakoulun palveluliiketoiminnan asiantuntijat. Kevään 2018 toteutukseen valitaan mukaan 4-5 projektiaihiota.

Haluatko mukaan?

Tutustu hanke-esitteeseen (pdf)

Yritykset voivat ilmoittaa halukkuutensa osallistua kevään 2018 palvelumuotoilu-projekteihin 3.1.2018 mennessä ottamalla yhteyttä projektipäällikköön p. +358 (0)44 539 3550 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ajankohtaisista hankeasioista viestimme uutiskirjeellä, jonka tilaajaksi voit liittyä ao. lomakkeella:

Ajankohtaista

  • Pandat saapuvat Suomeen 18.1.2018! Lue lisää: ahtarizoo.fi
  • Palvelumuotoilu-työpajat starttaavat tammikuussa, ensimmäinen eli Kick off -tilaisuus pidetään hankeosallistujille 15.1.2018 Seinäjoella
  • ke 29.11. pidettiin hankkeen aloitusseminaari / ideointityöpaja yhteistyössä SeAMKin Biotalouskilta-hankkeen kanssa Ähtärissä Hotelli Mesikämmessä (katso tilaisuuden videokooste)

Yhteystiedot

Satu Keski-Valkama
projektipäällikkö
Ähtäri Zoo
Karhunkierros 150
FI-63700 Ähtäri
Tel. +358 (0)44 539 3550
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.pandaportal.fi

Timo Moilanen
Projektipäällikkö
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Elämys- ja hyvinvointitalouden yksikkö
Pajuniityntie 11
FI-00320 Helsinki
Tel. +358 (0)50 310 0713
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.haaga-helia.fi